Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VISTA SOL


Descriere

Descriere
Complexul Vista Sol ofera servicii de patru stele in regim all inclusive la malul marii si pune la dispozitia oaspetilor unitati de cazare luxoase si sofisticate, gradini deosebite si acces direct la plaja si apele calde ale Marii Caraibelor.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 18 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ), respectiv 4 km distanta de centrul statiunii Bavaro.

Plaja
Complexul Vista Sol se afla la doar 650 metri distanta de Playa Bavaro, respectiv 850 metri de Playa Nirvana.

Dotari camere
Complexul Vista Sol pune la dispozitia oaspetilor 548 camere si suite elegante, decorate cu gust si inspirate din epoca coloniala, pentru ca acestia sa se bucure in totalitate de splendoarea Caraibelor.

Toate camerele si suitele includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV prin cablu, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Complexul Vista Sol ofera servicii de patru stele in regim all inclusive la malul marii si pune la dispozitia oaspetilor unitati de cazare luxoase si sofisticate, gradini deosebite si acces direct la plaja si apele calde ale Marii Caraibelor.

Printre facilitatile resortului se numara trei piscine, un teatru, un club de noapte, zone cu conexiune Wi-Fi gratuita, sase restaurante, sapte baruri si un club pentru copii toate aflate in mijlocul gradinii paradisiace de palmieri.

In cadrul restaurantelor, oaspetii beneficiaza de preparate culinare cu specific european, american, asiatic si local pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive. Bucataria dominicana este deosebit de colorata si variata, iar mixul de fructe si legume ofera o nota exotica oricarui preparat culinar.

Resortul Vista Sol cuprinde un centru SPA si Wellness, unde oaspetii se pot relaxa cu o gama larga de servicii de la hidroterapie, la masaje, tratamente corporale si faciale, proceduri ayurvedice si sesiuni de intinerire.

Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://www.vistasolpuntacana.com/en

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.