Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA


Descriere

Descriere: Resortul este special conceput pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta impreuna cu familia sau printre prieteni.

Localizare: Hotelul este situat in cadrul frumosului complex turistic Punta Cana Be Live Collection, cu fata spre Laguna BAAvaro, la doar 15 minute de Aeroportul International Punta Cana, pe malul marii, de unde se poate ajunge usor la principalele centre comerciale, cluburi de noapte si zone de terenuri de golf.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon, baie cu uscator de par, minibar, telefon, TV, fier si masa de calcat, seif, aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, mai multe restaurante a la carte, 4 baruri, discoteca, 5 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrelute, sezlonguri si umbrelute la plaja, miniclub, kidsclub, fotbal pe plaja, tenis, tenis de masa, sala fitness, aerobic, snorkeling, caiac, centru Spa, cazino.

Web: www.belivehotels.com/en/hotels-punta-cana/be-live-collection-punta-cana/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.