Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Friday Attitude (Trou d'Eau Douce)


Descriere

Amplasat pe coasta de est a insulei Mauritius, hotelul Friday Attitude este situat în satul liniștit de pescari Trou d'Eau Douce. Atmosfera este relaxată, ideală pentru vacanțe în familie, cupluri sau prieteni. Decorul contemporan și tonic, spațiile deschise înconjurate de vegetație exotică sunt caracteristice atmosferei relaxate și exotice. Cele 50 de camere, dintre care 15 special concepute pentru familii, amplasate în bungalourile lor, sunt la doar câțiva pași de nisipul alb și fin. La umbra copacilor de cocos sau sub cabanele de pe plajă vizavi de Ile aux Cerfs și de laguna cu nuanțe de albastru, stilul de viață tipic maurițian completează perfect peisajul.

Facilitati camere

Toate cele 50 de dormitoare ale hotelului Friday Attitude promit o atmosfera linistitoare si un design minimalist. Materialele naturale precum lemnul si inul acorda locului o nota de simplitate aparte. Pe partea de culoare, nuantele de bej sau alb creeaza o atmosfera relaxanta, in timp ce portocaliul ofera o nota de energie si luminozitate. Este o armonie frumoasa si foarte propice pentru o vacanta dulce si relaxanta.

Facilitati hotel

Amplasat pe coasta de est a insulei Mauritius, hotelul Friday Attitude este situat in satul linistit de pescari Trou d'Eau Douce. Atmosfera este relaxata, ideala pentru vacante in familie, cupluri sau prieteni. 
Decorul contemporan si tonic, spatiile deschise inconjurate de vegetatie exotica sunt caracteristice atmosferei relaxate si exotice. Cele 50 de camere, dintre care 15 special concepute pentru familii, amplasate in bungalourile lor, sunt la doar cativa pasi de nisipul alb si fin. La umbra copacilor de cocos sau sub cabanele de pe plaja vizavi de Ile aux Cerfs si de laguna cu nuante de albastru, stilul de viata tipic mauritian completeaza perfect peisajul.  

Localizare

Friday Attitude Hotel este situat chiar langa Silver Beach, la aproximativ 4,4 km de plaja Belle Mare. Plaja Palmar se afla la 2,8 km de proprietate. Hotelul Friday Attitude este situat la cateva minute de mers cu masina de insula privata Ile aux Cerfs. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Parcare
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h

Locatie