Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rove At The Parks


Descriere

Situat in Dubai, la 7 km de Dubai Parks and Resorts, Rove At The Park are WiFi gratuit in toate zonele sale, centru de fitness cu program nonstop și piscină in aer liber. Acest hotel are un restaurant și un lounge comun, fiind la 2 minute de mers pe jos de centrul comercial The Outlet Village.

Toate camerele hotelului au birou, TV cu ecran plat și baie privată. De asemenea, camerele sunt prevăzute cu dulap.

Facilitățile pentru familii includ camere de familie interconectate, o zonă de jocuri cu aparat arcade, consolă pentru jocuri video, foosball, minigolf și masă de tenis, precum și o piscină mare in aer liber. In plus, hotelul are biciclete gratuite, un restaurant deschis zilnic, depozit de bagaje, parcare gratuită și spălătorie self-service.

Personalul de la recepția cu program vorbește arabă, engleză și hindi, fiind mereu la dispoziția oaspeților.

De asemenea, există autobuze gratuite de transfer către Dubai Parks and Resorts, The Outlet Village, French Village și stația de autobuz RTA. The Walk at JBR se află la 26 km de proprietate. Aeroportul Internațional Al Maktoum este situat la 22 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.