Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MD Hotel by Gewan (Ex. Cassells Al Barsha)


Descriere

Hotelul MD Dubai se află la 10 minute de mers pe jos de Mall of the Emirates şi la 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Mashreq, care oferă acces cu ușurință la principalele zone comerciale din Dubai. Oferind diverse preparate culinare din bucătăria internațională şi din EAU, Hotelul MD are o piscină pe acoperiș, cu vedere la Emirates Mall. Oaspeții se pot delecta la clubul de sănătate cu ajutorul serviciilor oferite de antrenorii şi maseurii profesioniști.

Localizare

Hotelul se afla la 23 de km fata de Aeroportul International din Dubai. Ski Dubai, Mall of Emirates, Madinat Jumeirah si Wild Wadi Waterpark se afla la 15-30 de minute de hotel.

Facilitati Hotel

Restaurantul Emarati servește prânzuri de afaceri şi cine tip bufet cu 3 feluri. Micul dejun bogat oferit de MD Hotel este servit la Zabeel Hall.

Se oferă și room service disponibil non-stop.

MD Hotel are o saună finlandeză, o cadă cu hidromasaj relaxantă şi băi de aburi separate pentru femei şi bărbați.

Facilitati Camere

Camerele de la MD Hotel au TV cu ecran plat de 43 inch, acces la internet de mare viteză, mobilier elegant, fotografii alb-negru şi o atmosferă intimă. Baia este dotată cu o cadă, halate de baie şi papuci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.