Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul face parte dintr-un complex de 4 stele, format dintr-o cladire principala si mai multe bungalow-uri, cu un design deosebit si pozitionat intr-un peisaj natural luxuriant. Facilitati hotel: restaurant principal, taverna pescareasca, snack-bar,Tavernaki bar, cafenea ,piscina exterioara cu apa dulce, sala de conferinte (60-140 pers.), minimarket, magazin de bijuterii, parcare, internet WiFi (gratuit), coafor, spalatorie, curatatorie chimica. Facilitati camere: baie cu cada sau dus, accesorii pentru baie, prosoape de plaja, foehn, aer conditionat individual, seif, televizor, telefon, minifrigider, curatenie in camera, balcon sau terasa. Piscina: Pentru cei mici exista 2 piscine cu apa dulce , loc de joaca, patut (la solicitare, gratuit) si scaune inalte pentru copii in restaurant.

Localizare

Hotelul Kernos Beach este situat pe malul marii,  pe o plajă lungă şi retrasă, cu nisip alb, la 2 km de centrul statiunii si aproximativ 31 km de aeroportul din Heraklion. Clubul de golf Crete este situat la 13,6 km de Hotelul Kernos Beach.

Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: Muzeul Folcorului Lixnostatis (3,9 km), Acvariul Aquaworld (5,9 km), Water City (7,2 km), Labyrinth Park (8 km), The Crete Golf Club (8,2 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, restaurant cu specific pescaresc, bar, snack bar, terasă la soare, zonă de plajă privată, grădină, cafenea greceasca, sala de conferinte, salon TV, internet, internet wireless (in unele zone ale hotelului), spalatorie, servicii medicale, camera de depozitare a bagajelor, parcare, centru de inchiriere de masini, moto scutere, biciclete, piscina, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, transfer de la/ la aeroport (cost suplimentar), aer condiţionat, închirieri auto, seif, camere de familie, personal multilingv (greaca, engleza standard, franceza, germana).

Restaurantul Fish de la malul mării oferă pentru masa de prânz o gamă largă de delicatese din fructe de mare şi peşte. Restaurantul principal serveşte micul dejun american şi cina cu 3 feluri. Snack barul Tavernaki serveşte o varietate de gustări, salate şi preparate la grătar. Kafenion oferă cafea tradiţională grecească sau, iar la The Cafeteria sunt disponibile băuturi calde şi reci.

Facilitati camere

Kernos Beach este înconjurat de grădini întinse, cu alei şi pune la dispozitia oaspetilor 275 de camere, bungalouri şi suite, dintre care 25 sunt amplasate pe plajă.

In toate camerele standard exista baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat (individual), telefon, TV prin satelit, frigider, seif. Exista camere cu vedere la mare sau la gradina. Camerele family constau intr-un dormitor mai mare cu o zona de living si terasa cu gradina privata.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul dispune de 2 terenuri de tenis, tenis de masa, mini golf, sporturi acvatice motorizate pe plaja (contra cost), centru Spa, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare, la un cost suplimentar), biliard, teren de joacă pentru copii, piscina si terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Fitness
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Parcare
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
Acces internet

Locatie