Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hersonissos Blue


Descriere

Situat in statiunea Hersonissos, la 7 km de orașul Malia si la 27 km de aeroportul din Heraklion, acest hotel este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă parte de o vacanță frumoasă. Plaja publica se află în apropierea unității de cazare.

Localizare

Hersonissos Blue este situat in cartierul Limenas Hersonissou, langa Aquaworld Aquarium & Reptile Rescue Center. Centrul orasului Helsonisos este la 25 de minute de mers pe jos. Hotelul se afla la 21 de minute de mers cu masina de Aeroportul Nikos Kazantzakis.

Facilitati Hotel

Hotelul Heronissos Blue ofera facilitati, cum ar fi restaurant, piscină exterioară cu șezlonguri  și umbrelute, acces Wi-Fi în zonele publice, bar, recepție.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cadă sau dus, aer condiționat (contra cost, 7 euro.zi), seif (contra cost), minifrigider, balcon sau terasă. Prosoapele si lenjeria de pat sunt schimbate de doua ori pe saptamana, iar serviciile de curatenie sunt oferite de trei ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.