Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL FODELE BEACH:
Un resort de lux ce imbina stilul renascentist cu elemente moderne, fiind amplasat intr-un cadru natural deosebit, cu o panorama impresionanta spre mare. Ideal pentru o vacanta relaxanta, fiind situat departe de agitatia statiunilor si oraselor.
Localizare: Situat pe plaja din Fodele, la 25 km vest de aeroportul din Heraklion.
Plaja: este situat pe plaja de nisip din Fodele. Prosoape, sezlonguri si umbrele gratuite.
Dotari camere:
HOTELUL FODELE BEACH dispune de 395 de camere de 9 categorii, toate spatioase si decorate modern in culori luminoase. Camerele dispun de seif, TV satelit, telefon, aer conditionat, wi-fi (cu plata), baie cu dus sau cada, uscator de par, frigider, facilitati pentru preparare cafea/ceai, minibar (cu plata), balcon/terasa. Camerele family sunt compuse din 2 dormitoare si o baie, iar family suite din 2 dormitoare si 2 bai.
Facilitati HOTEL FODELE BEACH:
Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal cu terasa avand decor traditional pentru mic dejun, pranz si cina, restaurant a la carte Ambrosia pentru cina, restaurant Olive cu preparate traditionale grecesti pentru cina, snack bar, cocktail bar, bar la piscina, bar pe plaja, acces internet WiFi (contra cost), camera de bagaje, mini market, magazin de bijuterii, amfiteatru, parking, capela, sala de conferinte, prosoape, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, salvamar. Una dintre atractiile principale ale hotelului este parcul acvatic cu 6 piscine si 7 topogane unde oaspetii hotelului beneficiaza de acces gratuit (10:30-18:00). Se asigura prim ajutor si serviciile unui doctor (la cerere). Activitati: teren de tenis, teren de baschet, fotbal, centru fitness, mini golf, centru pentru scufundari, sporturi acvatice (cu plata), tir cu arcul, biliard (cu plata), sala de jocuri electronice (cu plata). Program de animatie zilnic ( polo, gym, aerobic, competitii sportive si de dans), spectacole seara ( muzica si dans live, spectacole acrobatice, magic show, seri grecesti folclorice).
Centru wellness cu tratamente pe baza de plante locale, miere, ulei de masline si struguri, salon de masaj, sauna, coafor.
Facilitati copii: Kids Club pentru copii intre 4-12 ani zilnic de la 10:00 la 18:00, discoteca, loc de joaca, piscina pentru copii, piscina pentru infanti, jocuri video, jocuri pe plaja, program de animatie, baby sitting (la cerere, contra cost), pat pentru infanti si scaune speciale (gratuit, la cerere).
Clasificare agentie: 5*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.
Pagina web: www.fodelebeach.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie