Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Agapi Beach 4* este situat printre gradini amenajate, de-a lungul unei plaje frumoase din statiunea de coasta Ammoudara, oferind oaspetilor sai 3 piscine cu apa dulce, facilitati pentru copii si o varietate de optiuni culinare. Restaurantele hotelului ofera mancaruri specific cretane, ce includ mai multe tipuri de branza, placinte de casa si miere. Evenimente saptamanale cu muzica live au loc la Garden Theater, iar la cafe bar-ul din lobby sunt organizate seri cu muzica la pian live, oaspetii putand beneficia in locatie si de lectii de dans Sirtaki, de limba greaca sau pictura pe matase. Facilitati hotel
Agapi Beach pune la dispozitia oaspetilor sai 3 piscine in aer liber si evenimente saptamanale cu muzica live si gustari la Garden Theater, precum si nopti cu muzica live la pian. Se pot primi lectii de dans Sirtaki, cursuri de limba greaca precum si de pictura pe matase. Proprietatea este compusa din doua cladiri principale si o zona cu bungalouri confortabile, amplasate in mijlocul unor gradini luxuriante. Restaurantul hotelului serveste micul dejun in regim bufet si a la carte, incluzand o varietate de preparate cu specific cretan (diferite branzeturi, placinte de casa, miere, peste). Taverna de la malul marii, Akrogiali, ofera vedere directa la mare si serveste deasemenea mancaruri traditionale grecesti. Alte facilitati oferite de proprietate: servicii de babysitting, baby cot, diete speciale pentru copii,i mini club, acces facil la plaja, internet Wi-Fi gratuit, parcare gratuita, sala de fitness, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, bar la piscina, prosoape de piscina, baie turceasca/baie cu aburi, sala de fitness, sauna, program de animatii, activitati nautice (snorkelling, scufundari, caiac), activitati sportive (tenis de masa, biliard, teren de joaca), inchirieri biciclete, serviciu de concierge, camera de bagaje, schimb valutar, receptie deschisa non stop, babysitting, serviciu zilnic de menaj, curatatorie chimica, sali de conferinte/evenimente, zona amenajata pentru fumatori, aer conditionat, magazine, incalzire centralizata, pranz la pachet, lift, salon de infrumusetare, facilitati persoane cu mobilitate redusa.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Agapi Beach sunt spatioase, confortabile si luminoase si dispun de baie cu marmura, dus sau cada, uscator de par, articole de baie, telefon cu linie directa, TV satelit (cu programe muzicale), frigider, aer conditionat, seif, balcon/terasa cu vedere la mare sau la gradina, prosoape de plaja, oglinda cosmetica, usi de legatura (in anumite camere), pardoseala cu gresie sau mocheta.

Localizare
Hotelul Agapi Beach este situat pe plaja, in statiunea de coasta Ammoudara, la doar 6 km spre vest de Heraklion si la 12 km de aeroport. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt: stadionul Pankritio (2.5 km), Universitatea din Creta (3 km), stadionul Theodoros Vardinogiannis (4.2 km), Muzeul de Istorie al Cretei (4.7 km), zidurile venetiene (5 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (5.3 km), Koules (5.4 km), Muzeul Bataliei pentru Creta (5.5 km), Galeria de Arta Municipala (5.8 km), portul Heraklion (5.9 km), Heraklion Public Garden (6.9 km), Palatul Minoic din Knossos (8.7 km), El Greco Museum (12.1 km), Nikos Kazantzakis Museum (16.4 km), Labyrinth - Musical Workshop (18.3 km), aeroportul international Heraklion (8.7 km), aeroportul Souda (88 km), aeroportul Sitia (93.7 km).

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul pune la dispozitia turistilor centru fitness, gimnastica, sauna, spa, masaj, teren de tenis cu nocturna, sporturi acvatice, centru mountain-bike, volei pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Bar
Babysitting
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje

Locatie