Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acropolis Apartments


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la doar 200 de m de o plajă cu nisip, intr-o zonă centrală in Hersonissos.

Dotări

Hotelul cu aer condiționat oferă 29 de camere și dispune de lifturi. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje și un seif. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe in una dintre cele 10 săli de conferință.

Locul de cazare

In camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Un balcon sau o terasă se găsește in majoritatea camerelor. Camerele au un pat dublu. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. In chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege intre tenis și partide de golf. O sală de fitness, biliard și un joc de darts fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. Unitatea de cazare propune diverse oferte in zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi și un hamam. In timpul liber, un miniclub, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o cafenea și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun și o cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie