Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Adalya Elite Lara dispune de camere spatioase modern decorate, in culori calde și oferă o atmosferă prietenoasă. Pentru o relaxare deplina clientii pot alege sa mearga la baia turceasca sau la sauna. Hotelul se afla pe plaja de nisip si pietricele fine.

Descriere

Construit in anul 2016, suprafata totala este de 45 000 m2. Hotelul are o cladire cu 5 nivele. Adalya Elite Lara dispune de camere spatioase modern decorate, in culori calde si ofera o atmosfera prietenoasa. Pentru o relaxare deplina clientii pot alege sa mearga la baia turceasca sau la sauna.

Localizare

Hotel este situat in regiunea Lara, pe maulul marii, la 10 km de aeroportul Antalya  si la 15 km de centrul orasului Antalya.

Website

https://adalyaelitelara.com/

Facilitati hotel

Adalya Elite ofera restaurant principal tip bufet deschis, restaurante A'la Carte (preparate turcesti, mexicane, italiene, bucataria Extremului Orient, fructe de mare), patisserie, bar pe plaja si lobby bar, bar pe terasa, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina semi olimpica cu incalzire, Aqua Park, tenis, volei pe plaja, gimnastica, baie turceasca, sauna, jacuzzi, billiard. Animatie in timpul zilei la piscina si pe plaja, concursuri, seara spectacole si  programe speciale. Mini club pentru copii de la 4-12 ani cu programe speciale in timpul zilei si seara. Plaja privata de nisip si pietricele cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuit. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si taxa suplimentara. Conexiunea la internet WI - este gratuit pe teritoriul hotelului.

 

Facilitati camere

Hotelul are in total 525 camere. Distribuite astfel: camere standard, camere family, suite si camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie privata, cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat, telefon direct, mini bar, fierbator, ceai si cafea, seif,  LCDTV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie