Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Bay Hotel and Suites


Descriere

The Bay Hotel & Suites, de 5 stele, se află pe o proprietate spațioasă, pe plaja sa de nisip privată din Vassilikos și este inconjurat de grădini. Oaspeții au la dispoziție șezlonguri gratuite pe plajă și o piscină de 250 m².

Camerele și suitele sunt decorate in tonuri neutre, cu mobilier modern. Toate unitățile de cazare sunt prevăzute cu aer condiționat, TV prin satelit și frigider. Unele camere includ o zonă de living separată. Balcoanele oferă vedere la Marea Ionică sau la munte și la grădină.

Proprietatea are un restaurant interior și un restaurant in aer liber, iar oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet in fiecare dimineață. Barul servește băuturi și cafea pe tot parcursul zilei.

Oaspeții de la The Bay Hotel & Suites se pot relaxa in zona mobilată de la piscină sau pot savura o băutură in timp de urmăresc emisiuni la televizorul aflat in lounge-ul din hol. Oaspeții mai activi vor aprecia cele 2 terenuri de tenis, cada cu hidromasaj și sauna. Și pentru oaspeții mai tineri se oferă numeroase facilități, printre care o piscină pentru copii și un club al copiilor.

The Bay Hotel & Suites se află la aproximativ 14 km de orașul Zante, la 16 km de aeroport și la 10 km de stațiunea animată Argasi. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie