Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Olea All Suite Hotel (Zakynthos)


Descriere

Descriere Olea Suites: hotelul este situat intr-o padure de maslini, pe un deal, oferind intimitate si o priveliste panoramica superba spre mare la scurta plimbare de centrul statiunii Tsilivi. Ofera servicii exclusiviste, atentie deosebita la detalii, camere moderne, confortabile. Este alegerea ideala pentru o vacanta de lux.


Localizare Olea Suites: hotelul este situat la 6 km de aeroport, la 200 m de centrul statiunii Tsilivi, la 10 minute plimbare de plaja si la 2 km de aquapark.


Dotari camere: Olea Suites dispune de 105 de suite de diferite tipuri, amenajate cu bun gust, cu design minimalist si cu dotari moderne : Junior suite (camera 36 mp + balcon 15 mp), situate la etajul intai, cu vedere spre gradina, piscina sau mare; Superior Swim-up Suite (camera 36 mp + balcon 15 mp), situate la parter, cu vedere spre gradina sau piscina; Superior Water Suite (camera 38 mp + balcon 15 mp), situate la parter, cu vedere spre piscina; Exclusive Private Pool Suite (camera 40 mp + terasa 18 mp + zona piscina 25 mp) situate la parter, cu vedere spre piscina. Camerele sunt dotate cu: baie privata, toaleta privata, uscator de par, sat TV, aer conditionat, minibar, cafetiera, halate de baie si papuci, cosmetice de baie, seif, internet Wifi gratuit. Curatenia in camere se face zilnic, asternuturile se schimba de trei ori pe saptama, prosoapele de 7 ori pe saptamana.


Masa: demipensiune (mic dejun tip bufet, cina tip bufet servicte in restaurantul international). Odata pe sedere cina se poate servi si in restaurantele a la carte Mediterranean si Lake, pe baza rezervarii in prealabil).


Facilitati Olea Suites: receptie 24 de ore, check in privat, restaurante (restaurant international de tip bufet, rastaurant a la carte cu specific mediteranean, restaurant a la carte Lake Bar, restaurant Sushi), baruri (lobby bar, Lake Bar cu snackuri si bauturi in timpul zilei, Sunset Bar cu bauturi si cocktailuri internationale), lift, piscina exterioara de 4000 mp, terasa de plaja amenajata cu sezlonguri, umberele si prosoape de plaja, zona de relaxare, centru spa, sala fitness, salon de infrumusetare, pavilion yoga, inchiriere biciclete, curs de echitatie (la cerere), magazin cu produse traditionale, room service, servicii de spalatorie (contra cost), transfer gratuit la plaja.

Web: www.xenos-hotels.gr


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri















Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.