Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Galaxy Best Western


Descriere

Hotelul Galaxy beneficiază de o locație ideală pe plaja Laganas, fiind înconjurat de grădini frumoase. Acesta pune la dispoziție o recepție cu program nonstop. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele proprietăţii. Hotelul Galaxy oferă numeroase facilități în aer liber și în interior, cum ar fi baruri și restaurante, un loc de joacă pentru copii, zone de lounge cu jocuri, piscine și sporturi acvatice. De asemenea, la cerere, în grădinile spațioase ale hotelului pot fi organizate ceremonii de nuntă. Toate camerele spațioase ale hotelului au TV prin satelit, aer condiţionat, frigider şi balcon cu vedere. Grădina de pe acoperiș oferă vedere frumoasă la Golful Lagana. Laganas, staţiunea cea mai cunoscută de pe insulă, pune la dispoziție pe lângă frumoasa sa plajă cu nisip și o gamă largă de magazine, activități pe timpul zilei, divertisment, baruri și restaurante rafinate.

Localizare:

Zante Park Hotel este situat intr-o zona mai linistita a statiunii Laganas, la cateva minute de centrul statiunii Laganas, 5 km de aeroport si 7 km de cosmopolitul Zante Town. La numai 200 m de hotel veti gasi o superba plaja cu nisip fin si apa cristalina. Hotelul se afla la 200 m de plaja din statiunea Laganas.

Categorie

4*

Website:

https://www.zanteparkhotels.gr/en/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de piscina exterioara, restaurant cu specific international si grecesc, cocktail bar, snack bar, bar la piscina, magazin de suveniruri, parcare proprie, baby cots, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, lounge cu Tv satelit, sala de fitness, sauna, masaj, tratamente faciale si coafor (extra), sporturi nautice, exchange, business center, servicii de secretariat, rent a car, servicii medicale (la cerere), serviciu de babysitting (la cerere), servicii de spalatorie.

Facilitati camere:

Camerele dispun de aer conditionat (gratuit), TV satelit cu canale de muzica, mini-frigider (gratuit), telefon, WiFi (contra cost), seif (20 euro/saptamana), facilitati de preparare ceai / cafea, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tenis de masa
Receptie
Piscina
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Internet wireless
Gradina
Facilitati pentru persoane cu handicap
Bar
Aer conditionat