Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Tsilivi, la cam 1,5 km de plajă.

Dotări

Aparthotelul cu un lift dispune de 100 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. O cameră de bagaje și un seif se numără printre facilitățile locului de cazare. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de inchiriat mașini, room-service, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. In spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Există dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). In baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. In ce privește timpul liber, hotelul mai oferă, pe langă aqua-fitness și tenis de masă, și biliard și terapii prin masaj contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese și un bar. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții all inclusive sunt așteptați de oferte speciale - atat gustări cat și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Pentru masă se poate alege intre mic dejun, pranz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie