Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chryssi Akti Hotel


Descriere

Descriere: Chryssi Akti este un hotel recomandat atat familiilor cat si cuplurilor, construit in stil traditional grecesc. Hotelul a fost construit in 1980 si renovat in anul 2016. Localizare: Hotelul este situat in Argassi, chiar pe plaja, aproape de centrul statiunii, la 4 km de orasul Zante Town si la Statia de autobuz de afla la 50 m de hotel, Facilităţi unitate de cazare: Hotelul dispune de receptie, camera de bagaje, parcare, salon pentru servire mic dejun, snack-bar, lobby-bar, lift, internet wi-fi gratuit. Seif la receptie – 3 euro/zi. Piscina este comuna pentru Hotel Chryssi Akti si Hotel Paradise Beach. In zona piscinei, dar si pe plaja, turistii beneficiaza de sezlonguri gratuite. Facilităţi camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat (cu plata), baie cu dus, uscator de par, balcon, racitor, TV, wi-fi gratuit. Curatenia in camere este asigurata de 2 ori pe sejur, iar schimbarea lenjeriei si a prosoapelor se face la jumatatea sejurului. Aer conditionat contra-cost – 7 euro/zi.

Descriere:

Hotelul, avand imprejur muntii sim area, dar și gradinile exotice și livezi de maslini, ofera o priveliste minunata asupra golfului Argassi. Este un hotel prietenos, recomandat atat familiilor cat și cuplurilor.

Localizare:

Hotelul este situat pe plaja cu nisip, intre munte și mare, alaturi de hotelul Paradise Beach, la 4km de capitala insulei. În apropiere sunt taverne, magazine și baruri.

Categorie:

3*

Tip masa:

Mic dejun

Website:

https://www.chryssiakti-hotel.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de recepție, lounge, baruri, restaurant, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri și umbrele de soare, hidromasaj, posibilitati de practicare a sporturilor nautice, parcare.

Facilitati camere:

Camere dispun de televizor, aer conditionat (contra-cost), seif (contracost), frigider, internet wireless gratuit, baie cu uscator de par și balcon. Curățenia se face de 6 ori pe saptamana, iar lenjeria de pat și prosoapele se schimba de 2 ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasa
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Lobby
Internet wireless
Gradina
Bar
Aer conditionat