Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Valea Doftanei, Romania

Activitatea complexului se bazeaza in mare masura pe turismul de afaceri si de agrement Oferta hotelului se adreseaza in special oamenilor de afaceri care fie doresc sa organizeze simpozioane conferinte fie ca doresc un loc confortabil unde pot benef . . .

Valea Doftanei, Romania

Orice proiect are o poveste a noastra incepe acum Aprilie 2021 Suntem mici intreprizatori ce incercam intr-un cadrul familial sa dezvoltam proiectul Complex Traisteni la un nivel ridicat de servicii cu un concept si inovatii intr-o forma diferita . . .

Valea Doftanei, Romania

Amplasat in localitatea Traisteni acest complex din Valea Doftanei esteo bijuterie ascunsa care ofera o evadare linistita din agitatia vietii de zi cuzi Valea Doftanei este cunoscuta pentru frumusetea sa naturala si peisajele devis Indiferent daca su . . .

Valea Doftanei, Romania
Valea Doftanei, Romania

FACILITATI Pentru momentele de relaxare laMIRA veti gasi Gradina amenajata in sezonul cald cu pufurisezlonguri si hamace Piscina Terasa panoramica cu zona de lounge Sala de sedinta foisor Restaurant gourmet cu meniu f . . .