Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aeolis Hotel - Thassos


Descriere

Facilitatile hotelului includ un restaurant, bar, sala de exercitii fizice, spa, centru pentru conventii, loc de joaca pentru copii, tenis de masa. Cateva plaje foarte cunoscute, cum sunt Astris si Psili Ammos, sunt la mai putin de 2 km distanta, cu o plaja mica la cam 200 m.Tip masa:
Mic Dejun

Categorie:
3*

Localizare:
Hotelul este situat in staiunea Astris, localizat in partea de sud-est a insulei Thassos, la 7 kilometri de Potos si la 10 kilometri de Limenaria.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune turistilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu terasa & vedere panoramica spre marea Egee; sezlonguri & umbrele la piscina; sectiune speciala la piscina, amenajata pentru copii, centru SPA: sauna, jacuzzi, masaj, hamam, diverse terapii faciale & corporale, lobby, receptie & lift, restaurant, bar, room service, internet WiFi, internet corner, sala de fitness, loc de joaca in interior si la exterior, sala de jocuri, tenis de masa, darts, biliard, teren de tenis, salon de infrumusetare, sala de conferinte, loc de depozitare a bagajelor, parcare. 

Turistii pot merge în Potos, un oraş cunoscut pentru numeroasele sale atracţii pentru viaţa de noapte.