Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Beach


Descriere

Paradise Beach este un club de vacanta ce ofera numeroase atractii pentru intreaga familie. Activitati/Divertisment
Oaspetii au la dispozitie o multitudine de activitati: aqua-aerobic, tenis, fitness, volei pe plaja, parasutism, windsurfing.

Localizare
Complexul este situat pe plaja, intr-un mic golf, in statiunea Sveti Vlas, la cateva minute de numeroase atractii si de viata de noapte din Sunny Beach.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Printre facilitatile complexului se numara receptie, casa de schimb valutar, servicii concierge, centru medical, farmacie, bacanie, sala de conferinte, restaurantul principal cu terasa panoramica, lobby bar ce ofera o priveliste minunata asupra marii si orasului Nessebar, grill bar, pool bar, disco/ night club, internet club, video club, SPA cu sauna, masaj si baie turceasca, piscina exterioara, centru fitness, parcare fara plata (locuri limitate). O caracteristica foarte interesanta a hotelului sunt lifturile panoramice care coboara direct pe plaja. Facilitati copii: mini club, loc de joaca complet echipat, gradinita.