Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Marvel este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 100 m de malul marii si la 3.5 km de centrul statiunii.
Informatii hotel: Construit in 2004, renovat in 2012, 10 etaje, 4 ascensoare. Total de 360 camere. Receptie 24 de ore, schimb valutar si seifuri de inchiriat la receptie (cu taxa), rent a car, serviciu de spalatorie (cu taxa), restaurant principal - cu terasa, restaurant a-la-carte Steak House Marvel (contra cost), Wi-Fi (gratuit in intregul hotel). Bar la piscina, bar in hol (cu taxa), snack bar, coafor, magazin, centru medical (cu taxa), sala de conferinte cu 100 de locuri.
Servicii masa: All Inclusive
Servicii cazare:
Camere duble (maxim 2 + 1/3 adulti) aprox. 35 mp. Vedere laterala spre mare sau parc. Doua paturi twin si o canapea extensibila.
Studiouri (maxim 2 + 2/3 + 1) aprox. 52 mp Vedere spre parc. Pat dublu sau doua paturi twin, o canapea extensibila si un fotoliu extensibil.
Apartamente (max. 2 + 2/3 + 1) aprox. 65 mp Vedere laterala spre mare. Pat dublu sau doua paturi twin, o canapea extensibila si un fotoliu extensibil.

Toate unitatile au acces gratuit la internet wireless, aer conditionat central, baie cu cada si dus, uscator de par, balcon cu masa si doua scaune, telefon, mini frigider si TV prin cablu.

Facilitati copii: baby cot (gratuit) piscina, loc de joaca
Sport si activitati:
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina / in limita locurilor disponibile /, piscina interioara, jacuzzi, gym, sauna. Animatie / de 6 ori pe saptamana / - program de activitate pe timp de zi - gimnastica pe apa, zumba, darts, waterpolo. Program de divertisment - seara. Wifi.
Cu plata: centru SPA, masaj, Fish SPA, baie turceasca, ajutor medical, salon de infrumusetare si coafor, seif la receptie, serviciu de spalatorie si uscare.
Animalele de companie sunt permise cu confirmare in avans de la hotel si cu taxa (5 euro / zi).
Parcare: Hotelul nu dispune de parcare proprie. Exista o parcare cu plata in apropiere.
Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil/3 adulti; in studio/apartament - 2 adulti + 2 copii/ 3 adulti + 1 copil


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie