Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

NOU! Incepand cu sezonul 2020, Iberostra Sunny Beach devine parte a lantului Melia Brand si se va numi Melia Sunny Beach. Au fost renovate camerele, restaurantele si zonele comune. Are plaja privata, tobogane noi si un mini aquapark si beach bar.


Localizare:
Hotelul este situat doar la cateva minute de plaja, in centrul statiunii. Iberostar Sunny Beach Resort - castigatorul Holiday Check Award in anul 2005 si anul 2006 la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume si cel mai bun hotel din Bulgaria. Deasemeni a castigat si Primo-Award of Neckermann in 2005 si 2006. Hotelul Iberostar Sunny Beach Resort este un nou si modern complex de vacanta, alcatuit din 2 hoteluri de 4 stele cu facilitati de relaxare de prima clasa, care ofera mancare excelenta si tratamente diverse. Iberostar Sunny Beach Resort este o destinatie perfecta pentru vacante in lux si confort.
Informatii hotel: ambele cladiri au lobby, receptie, casa de schimb valutar, lobby bar, restaurantul principal, 4 lifturi. In total sunt 636 de camere (532 de camere duble, 64 junior suite si 40 familly room). Snack bar, 2 lobby bar, Wiener Cafe Amadeus, 2 Sali de conferinte: London cu 200 de locuri si Bruxelles cu 50 de locuri; coafor, inchirere masini.

Servicii masa: All Inclusive (bufet in restaurantul principal - micul dejun, pranzul si cina. Bere locala, vinul casei, bauturi racoritoare si apa in timpul meselor. Intre mese se serveste cafea, ceai, bauturi locale alcoolice si non alcoolice, snacksuri si produse de patiserie - la Snack Bar si Lobby Bar).

Servicii cazare: toate spatiile de cazare au aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit, minibar, uscator de par, baie cu dus, Wc, balcon. In camerele duble pot fi cazati 2+1 ( patul suplimentar fiind o canapea de o persoana), in junior suite pot fi cazati 2+2 ( sunt camere cu suprafata mai mare), in familly room pot fi cazati 2+3 ( camere foarte spatioase dar care sunt separate in doua printr-un perete despartitor)

Facilitati copii: Kids club (4-12 ani), mini disco in timpul zilei, 4 piscine pentru copii si topogane, locuri de joaca.

Sport si activitati:

Gratuit: 2 piscine in aer liber, piscina interioara, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, programe animatie in timpul zilei, sporturi, jocuri. Aerobic, boccia, darts, tenis de masa, fitness - acces gratuit.

Contra cost: Sauna, solar, masaj, sala internet, biliard, fotbal - masa de fotbal.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Parcarea: Parcare pazita contra cost, se plateste la receptie si nu se poate face rezervare prin agentie, in limita locurilor disponibile.

Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti; in junior suite - 2 adulti + 2 copii sau 4 adulti; in family room - 2 adulti + 2 copii sau 5 adulti

Grad minim de ocupare: in junior suite - minim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti; in family room - minim 2 adulti + 2 copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie