Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Carpathia este situat in centrul statiunii montane Sinaia, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de gara si Parcul Dimitrie Ghica. In apropiere se regasesc principalele obiective turistice ale statiunii Sinaia precum Castelul Peles, Castelul Pelisor si Manastirea Sinaia.

Clasificat la categoria de 4 stele, Hotel Carpathia sta la dispozitia turistilor cu camere spatioase, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux, fiind unul dintre cele mai luxoase complexe hoteliere de pe Valea Prahovei.

Toate spatiile de cazare sunt dotate la standarde internationale si dispun de baie individuala. Hotelul are un cadru intim, primitor, unde modernul se impleteste foarte bine cu inalta calitate a serviciilor.

Camerele duble au o suprafata de 25 metri patrati si dispun de pat matrimonial, dotate cu sistem electronic de inchidere, aer conditionat, TV, cablu TV, telefon, internet wireless, seif, minibar, baie cu cada, halat de baie, papuci si uscator de par.

Apartamentele au o suprafatta de 50 metri patrati si dispun de canapea extensibila si pat matrimonial king - size. Acestea sunt dotate cu sistem electronic de inchidere, aer conditionat, TV cu ecran plat, cablu TV, telefon, internet wireless, seif, minibar, baie cu cada, halat de baie si uscator de par.

Camerele nu au balcon!!!

Restaurantul hotelului, avand o capacitate de 150 de locuri, ofera o diversitate de mancaruri rafinate si savuroase, preparate din cele mai proaspete ingrediente.

Centru Spa Carpathia - Dotarile si echipamentele Hotelului Carpathia din Sinaia ofera o plaja larga de proceduri Spa, atat pentru intretinere/relaxare (WellSpa), cat si pentru tratarea multor afectiuni.Servicii de masaj (contracost): masaj facial, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, reflexoterapie, masaj decontracturant, masaj sedativ, masaj tonifiant.
Prin amplasare si amenajare, piscina interioara ofera cea mai facila si relaxanta experienta cu efecte benefice asupra corpului. Pentru oaspetii cazati la Hotelul Carpathia, accesul la piscina este gratuit, intre orele de functionare a acesteia.
De asemenea, turistii au la dispozitie proceduri de termoterapie pe pat de sare dar si o camera de haloterapie (aerosoli salini).


La proprietate exista o parcare gratuita, in functie de disponibilitate, dar vizavi este si o alta parcare publica cu plata. Nu se pot face rezervari in prealabil.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie