Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Expecto Apartments


Descriere

Expecto Apartments din Sinaia constituie o alternativa reala si convenabila la turismul clasic, hotelier.

Apartamentele de 3* in regim hotelier ofera posibilitatea unei vacante sau unui sejur la munte fara a resimti prea mult lipsa atmosferei primitoare a propriului camin.

Locatia este situata in centrul statiunii Sinaia, peste drum de Parcul Dimirie Ghica si la 5 minute de mers pe jos de gara.

Expecto Apartments pune la dispozitia turistilor 15 apartamente de 3* in regim hotelier situate in
centrul statiunii Sinaia, peste drum de Parcul Dimitrie Ghica si in
imediata vecinatate a restaurantului Wood.

Facilitati si dotari:
- bucatarie
complet echipata,
- semineu (Apartamentele Deluxe),
- sala de
conferinte,
- Wi-fi (cu routere separate pentru fiecare camere),
- parcare
gratuita,
- 2 statii alimentare masini electrice.

Restaurant Wood (100 m distanta de eXpecto Apartments).Restaurantul Wood ofera clientilor sai preparate savuroase, din ingrediente mereu proaspete, pregatite si servite cu multa pricepere si pasiune, de catre un personal cu experienta si plin de amabilitate.
Atentia acordata meniurilor pregatite, grija cu care se recomanda bautura potrivit pentru fiecare fel de mancare si pasiunea pusa in tot ceea ce inseamna serviciile restaurantului il recomanda ca fiind unul dintre cele mai bune restaurante din Sinaia.

Hotelul este pregatit sa gazduiasca in cele mai bune conditii: workshop-uri, team building-uri, training-uri, punand la dispozitie o sala de conferinta cu o capacitate de 15 persoane, dotata cu toate echipamentele necesare desfasurarii unei prezentari in conditii optime. Sala de conferinta are 30 mp, lumina naturala, gradina si detine urmatoarele dotari:
- Videoproiectorl;
- Ecran;
- Flipchart;
- Mape;
- Markere si hartie pentru flipchart;
- Wi-Fi.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.