Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Ladiko de 3 stele, este localizat in zona linistita Ladiko si consta in 5 cladiri, Este ideal pentru familiile cu copii.Localizare: Este situat in Ladiko, la 150 m de plaja, la 300 m de celebrul golf Anthony Quinn, la 3 km de orasul cosmopolit Faliraki si de terenul de golf cu 18 gauri Afandou, la 20 km de aeroport si la 17 km de capitala insulei.
Dotari camere: Cele 42 de camere sunt de 6 categorii: camere duble standard cu uz de singla cu vedere la gradina (la parter, 25 mp, max 2 pax), camere duble standard cu vedere la gradina (parter, 25 mp, max 3+1 pax), camere duble superioare cu vedere la gradina (parter, 25 mp, max 2+1 pax), camera dubla superioara ( primul etaj, 25 mp, max 2+1).
Toate camerele au aer conditionat (6 euro/zi), wi-fi gratuit, telefon, birou, frigider, fier de calcat, baie cu dus sau cada, uscator, balcon.
Facilitati hotel: 24 de ore receptie, 2 restaurante, bar, seif (cu plata), wi-fi gratuit in toate zonele publice, camera pt bagaje, biblioteca, magazin de suveniruri, facilitati pentru conferinte, inchirieri de masini si biciclete, parking, loc de joaca.Activitati: tenis de masa, centru spa cu plata (masaj, fitness, tratamente de infrumusetare).
Clasificarea oficiala: 3*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Pagina Web: http://www.ladikohotel.gr/home/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.