Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cyprotel Faliraki (Rhodes)


Descriere

Localizare: Cyprotel Faliraki este un resort all inclusive situat in zona Faliraki, la aproximativ 1.2 km de cea mai apropiata plaja si 17 km de aeroport. Este un resort clasic cu 375 de camere (duble si diferite tipuri de camere pentru familii).

Dotari camere: Camerele economy sunt situate la demisol si au aproximativ 23 mp. Camerele duble standard au aprox 23 mp, 1 pat duble sau 2 paturi single si 1 canapea-pat.
Camerele family bunk beds sunt open plan, au 25 mp, 1 pat dublu sau 2 paturi single si 1 pat etajat.
Camerele family sliding doors au aprox 40 mp, 2 zone de dormit separate de o usa glisanta.
Camerele family standard au aproximativ 45 mp si 2 dormitoare separate.
Dotarile standard: aer conditionat (gratuit), acces WiFi (gratuit), telefon, seif, televizor, mini frigider, facilitati pentru ceai/cafea, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: restaurant bufet, snack bar, bar pe acoperis, bar la piscina, 2 piscine, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si contra cost pe plaja), prosoape de plaja (cu depozit 10 EUR), shuttle bus de la/catre plaja (de 3 ori pe zi).Facilitati pentru copii: patuturi (la cerere), mini club (pentru copii intre 4-12 ani, de 6 ori pe saptamana), animatie, mini disco, piscina, waterpark cu 6 tobogane (gratuit, pentru copii peste 6 ani), escape room (contra cost), tenis de masa, mini fotbal, darts, boccia, volei, biliard (contra cost), tenis de camp (cu depozit), jacuzzi la piscina principala (gratuit), masaj (la cerere, contra cost)

Web site: https://cyprotelfaliraki.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie