Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Boutique 5 Hotel and Spa (Rhodes)


Descriere

Descriere: Un hotel destinat in exclusivitate adultilor, apreciat pentru serviciile si facilitatile de top. Recomandat pentru o vancata relaxanta.

Localizare: in zona Kiotari, la 50 m de plaja (se traverseaza o straduta) si 62 km de aeroport.

Dotari camere: Camerele sunt spatioase, luminoase si au un aspect modern. Dotarile standard includ: aer conditionat, acces internet WiFi (gratuit), telefon (contra cost), seif, televizor, statie de andocare Bluetooth pentru iPad, masa si fier de calcat, facilitati pentru ceai/cafea, espressor, mini bar (contra cost), uscator de par, halate si papuci de baie, balcon/terasa.

Facilitati hotel: restaurant, bar cu terasa, piscina, prosoape de plaja, sezlonguri si umbrele (gratuite atat la piscina cat si pe plaja), mini market, teren de tenis (nocturna contra cost), centru fitness, yoga (contra cost), aqua gym, sporturi acvatice (contra cost).
Beauty & Wellness - contra cost: centru spa, coafor, masaj, manichiura/pedichiura;
gratuit: sauna, hammam, centru fitness, piscina interioara.

Web site: https://www.boutique5.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.