Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIZZO BOUTIQUE


Descriere

Situat la numai 20 de metri de patinoarul din Poiana Brasov, acest hotel spa are o piscina interioara incalzita. Toate camerele si zonele publice ofera vedere la padurile din jur.
Camerele hotelului Rizzo Boutique & Spa au TV LCD cu canale prin cablu. Lenjeria de pat este din satin, iar baia are dus. Apartamentele includ si o camera de zi cu chicineta.

Zona de spa este scaldata de lumina naturala si ofera acces direct la gradina din jur si o mica terasa de vara. Facilitatile de wellness includ sauna si cada cu hidromasaj.

Momentan zona spa(piscina, sauna, Jacuzzi) esteinchisa din cauza pandemiei.

Restaurantul elegant are candelabre din sticla si serveste preparate rafinate din bucataria internationala. Lounge barul cu canapele confortabile ofera cafea si cocktailuri.

Partia de schi Bradul se afla la 150 de metri de Boutique Rizzo, iar lacul Miorita este la 300 de metri. Oaspetii pot ajunge cu masina in centrul orasului Brasov si la castelul istoric din Bran in mai putin de 25 de minute.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.