Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RINA VISTA


Descriere


Hotel RINA Vista te provoac s trieti pasiunea pentru Poiana Braov. Pârtiile i traseele montane sunt aproape, iar noi te rsfm cu o varietate larg de servicii i confort desvârit.


Camerele decorate modern sunt dotate ca s nu-i lipseasc nimic. Iar pe balcon, poi admira o privelite extraordinar a Masivului Postvarul. Pentru pasionasii sporturilor de iarn, Hotel RINA Vista Poiana Braov pune la dispozitie un instructor de schi, echipament si transfer la pârtii. Hotelul e aproape de centrul de echitatie, iar dac vrei o experient de neuitat, încearc s zbori cu planorul sau parapanta. Dup o zi în aerul curat de munte, te rsfm cu saun i masaj. Iar maestrul nostru buctar îi st mereu la dispoziie cu preparate variate, atât din buctria international, cât si din cea cu specific autohton. Hotel RINA Vista a creat i un spatiu special pentru copii, unde cei mici se pot juca în siguran.


Dispunem de trei sli de conferin elegante, complet dotate pentru întâlniri la cel mai înalt nivel. Iar restaurantul nostru gzduiete numai evenimente reuite. În plus, ai WiFi gratuit în întreg hotelul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.