Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aurelius Imparatul Romanilor


Descriere

Complexul arhitectonic realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi pe malul lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov (1030 metri altitudine).

Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul.

Structurile unui complex turistic de lux, hotel, restaurant cu terasa pe lac, sali de conferinta, parcare pazita se integreza perfect in peisajul montan.

Hotelul Aurelius este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.

Renovat si decorat in stilul 'Imparatul Romanilor' restaurantul are 350 de locuri si ofera posibilitati de amenajare pentru servirea mesei, pentru spectacole sau conferinte.

Hotelul pune la dispozitie 208 locuri de cazare, in 87 de camere dotate cu baie proprie, aer conditionat, cablu TV, telefon, radio, minibar:

12 camere single (60mp)

51 camere duble ( 100mp)

18 apartamente (120 mp)

6 apartamente de lux (200 mp)

Spatiile de cazare sunt mari si luminoase, mobilate luxurios, in stilul 'Imparatul Romanilor' iar arhitectura interioara este foarte variata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.