Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alpin Resort Hotel


Descriere

Hotelul Alpin Resort, situat in centrul statiunii Poiana Brasov, la 10 minute de mers pe jos de partiile de schi, pune la dispozitie unitati de cazare cu acces gratuit la o piscina semi-olimpica. Iarna este oferit un serviciu de transfer gratuit la/de la partii, cu plecari la fiecare 5 minute.

Accesul la WiFi este disponibil gratuit. Cele mai multe camere au balcon, iar unele unitati de cazare ofera vedere la munte. Acestea includ un TV prin satelit, un minibar, o cutie de valori si o baie privata.

Hotelul Alpin Resort este format din 3 cladiri care comunica: Hotelul Alpin, Casa Alpin si Aparthotel Alpin. Complexul pune la dispozitie un centru spa mare, 4 restaurante, 2 terase si gradini de vara, precum si 41 de sali de conferinte si evenimente cu o capacitate cuprinsa intre 10 si 700 de persoane. Alte facilitati includ baruri, un club de noapte si 3 magazine de marca.

De asemenea, oaspetii beneficiaza de 2 locuri de joaca pentru copii, in interior si in aer liber, o piscina pentru copii si ateliere pentru copii. Veti gasi, de asemenea, 6 escape rooms in complex.

Parcarea cu valet si serviciul de concierge sunt disponibile gratuit nonstop. Printre facilitati se numara, de asemenea, o cada cu hidromasaj, o sala de sport cu greutati si echipament pentru antrenamente cardio, o sauna uscata si umeda, precum si un dus senzorial. Alpin Resort pune la dispozitie o scoala de schi si un depozit pentru echipament de schi, in timpul iernii, precum si o scoala de ciclism si un serviciu de inchiriere de biciclete, in timpul verii si organizeaza drumetii si excursii pe tot parcursul anului.

Restaurantul A Propos are vedere la muntii din jur si serveste preparate internationale si vinuri rafinate. Restaurantul Tosca ofera un mic dejun bogat tip bufet in fiecare dimineata. In zona receptiei oaspetii pot asculta zilnic, intre orele 17:00 si 19:00 muzica de pian live. Restaurantul italienesc Gatsby si restaurantul traditional Forest servesc preparate romanesti si internationale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.