Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabacum Plaza Apart Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Cabacum Plaza este pozitionat ideal, chiar pe malul marii, la 100 metri de plaja cu nisip Cabacum, la 3 km de Nisipurile de Aur si 17 km de aeroportul Varna.


CAPACITATE
Cabacum Plaza este un complex cu doua cladiri a cate 6 etaje, distribuite in studio-uri, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare. In studio pot fi cazate maximum persoane, avand 22-28 mp, in apartamentul cu un dormitor pot fi cazate maximum 3 persoane, avand 33-65 mp, iar in apartamentele cu doua dormitoare pot fi cazate maximum 5 persoane, avand 100 mp.


FACILITATI HOTEL
Hotelul Cabacum Plaza pune la dispozitia oaspetilor sai o gama variata de facilitati, printre care: piscina exterioara (umbrele si sezlonguri gratuite), sectiune speciala pentru copii la piscina exterioara, masa de tenis, sah, teren de joaca, plaja publica de nisip (cu umbrele si sezlonguri contra cost) si parcare, in limita locurilor disponibile.


FACILITATI CAMERE
Camerele acestui hotel sunt moderne si utilate complet, cu facilitati cum ar fi: baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV-LCD, uscator de par, balcon/ terasa in unele camere, chicineta utilata complet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie