Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GOLDEN BEACH


Descriere

Hotelul Berlin Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, direct pe nisipurile albe de pe coasta Marii Negre si in apropierea portului de iahturi.
Facilitati:
Complex hotelier modern, renovat in 2015, cu patru blocuri - bloc A - bloc 11 etaje, bloc B - 6 etaje, bloc C - 5 etaje, bloc D-10 etaje, magazin de cadouri, serviciu de spalatorie cu calcat (pachet), Wi -Fi (gratuit) in zonele comune, restaurant principal cu terasa insorita, restaurant a la carte, birou de schimb valutar, lobby bar, bar pe plaja, bar la piscina, plaja cu nisip in fata hotelului.
Cazare:
Check-in - dupa ora 14:00
Check out - pana la ora 11:00
In total 410 unitati.
DBL promo park/ssv (min/max.2+0) - aprox. 23 mp; Paturi twin in DBL promo vedere laterala la mare, pat dublu in DBL promo vedere la parc.
Double standard rooms (max 2+1, 3 ad) - aprox. 23 mp. Paturi twin sau duble si fotoliu extensibil, balcon.
Apartments (min. 2+1, max 2+3) - aprox. 60 mp. Dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila, balcon. Posibilitate de cazare pentru 4 adulti si 1 copil.
Double deluxe side sea view block B and block C (max 2+2, 3 ad) - aprox. 26 mp. Paturi twin sau duble si canapea extensibila pentru doi copii, balcon.
Studio sea side view block B (min 1+2/max 2+2, 4 +0) - aprox. 40 mp. 4 paturi separate, 1 unitate.
Toate camerele au aer conditionat, telefon, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, uscator de par, dus sau cada, balcon mobilat cu masa si scaune.
Copii: gratuit patut si scaun pentru copii, spatiu de agrement pentru copii, mini discoteca (4-12 ani) de 6 ori pe saptamana, animatie pentru copii 6 zile pe saptamana, sectiune pentru copii in piscina.
Cu taxa suplimentara: masaj, sauna, minibar (la cerere), check-in devreme si check-out tarziu (in functie de disponibilitate).
Animalele de companie nu sunt permise.
Este disponibila o camera pentru persoane cu dizabilitati, dar nu are balcon.
Parcare disponibila contra cost, nepazita, cu locuri de parcare limitate.

ALL INCLUSIVE GOLD 2023:

*Programul All Inclusive Gold incepe cu pranzul in ziua sosirii si se termina cu micul dejun in ziua plecarii.
*Mic dejun bufet in restaurantul principal (07:30 - 10:00), meniu variat, in doua ture a cate 1h15min fiecare.
*Pranz bufet in restaurantul principal (12:00 - 14:00 ), meniu variat, bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe, in doua schimburi a cate 1h fiecare.
*Beach Bar - bauturi de la 10:00 pana la 22:00 (10:00 -16:30 pana la 16.06 si dupa 10.09)
* Timp de lucru in functie de conditiile meteo, barul este inchis pe vreme rea.
*Cina bufet in restaurantul principal (18:00 - 21:00),, meniu variat, bucatarie internationala. Bere la halba si vin. Cina se tine in doua schimburi de 1 ora. 15 minute.
Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru domni in restaurantul principal.
*Bauturi - 24 de ore - bauturi alcoolice si racoritoare bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la lobby bar din Berlin Golden Beach, in toate celelalte baruri - conform programului de lucru. Bauturi alcoolice locale - bere si vin.
*Inghetata langa piscina - in fiecare zi de la 10:00 pana la 16:00
Mese suplimentare din 16.06. pana la 10.09. bufet de pranz langa piscina de la 11:00 pana la 16:00
Delicii dulci din 16.06. pana la 10.09 intre orele 15:00 - 17:00
*Cina la restaurant a la carte cu meniu fix, minim 5 nopti (din 16.06.2023 pana in 10.09.2023 si de luni pana vineri) - o data pe sejur, in functie de disponibilitate. Este necesara rezervarea in avans, iar rezervarile sunt acceptate in ziua anterioara in ziua urmatoare. (locuri limitate).

Sport si divertisment incluse:
Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber, a umbrelelor de soare si a sezlongurilor din jurul piscinei hotelului (in functie de disponibilitate);
Prosoape de piscina;
Utilizarea gratuita a unei umbrele de soare si a doua sezlonguri per camera pe plaja (disponibilitate limitata in anumite perioade ale zilei)
*Sezlongurile si umbrela sunt incluse in pret pentru oaspetii care platesc integral!
Animatie sportiva, program de animatie de zi si de seara;
Wi-Fi gratuit in zonele comune si in camere
Seif - gratuit.

*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica programul de lucru al facilitatilor. Purtarea unei bratari este obligatorie pentru oaspete in regim All inclusive Gold.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie