Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Miorita este amplasat in partea nordica a statiunii, aproape de hotelurile Balea si Agora, la o distanta de 650 de metri fata de plaja si la 300 metri de gara.
Camere:
Camere duble superioare 3*: Sunt integral renovate, au suprafata generoasa si beneficiaza de balcon. Dotarile camerei: pat matrimonial ,mocheta, tv cu cablu, aer conditionat, minibar, baie cu dus, prosoape si cosmetice.
Camere duble standard 3* - sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor LED, aer conditionat, minibar, balcon;(renovate baile, mocheta schimbata, saltele, lenjerie perdele si draperii noi, mobilierul este reconditionat).
Camere duble 2* parter, fara balcon: sunt prevazute cu paturi twin, baie proprie, televizor LED, minibar, (schimbata mocheta, saltelele, lenjeria, perdelele si draperiile sunt noi) ATENTIE *baile nu sunt renovate, iar mobilierul este reconditionat.

Restaurant: mesele se servesc sub forma de bufet suedez.
Mic dejun - bufet suedez 07:30 - 09.30;
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00;
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00.
- demipensiune: mic dejun+cina
- pensiune completa: mic dejun+pranz+cina

Dotari generale:
Camerele sunt dotate cu TV, cablu TV, minibar, aer conditionat (in afara de camerele de 2*). De asemenea, turistii au acces gratuit la piscina in aer liber, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless in spatii comune (receptie, bar si piscina).

Servicii gratuite:
- piscina cu sezlonguri si umbrele. Accesul la piscina hotelului este gratuita numai pentru clinetii hotelului in intervalul orar 08.00-19.00. Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.

Clientii hotelului Miorita Neptun beneficiaza de oferte speciale la 2 plaje din Neptun, astfel:
EDEN BEACH - reducere 50% la sezlonguri & reducere 20% la baldachine & acces gratuit la locul de joaca pentru copii pe toata perioada sejurului
DAYTONA BEACH - discount de 10 lei la inchirierea a minim 2 sezlonguri

Animale de companie:Nu se accepta animale de companie
Atractii in zona: Linistea si vegetatia padurii sunt un ambient inedit pentru o statiune romaneasca de la malul marii.

Taxa de statiune se achita la receptia hotelului!



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie