Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Terra 4* dispune de piscina exterioara incalzita, pentru adulti si copii, locuri de joaca pentru copii si spatii de relaxare, terase, bar si restaurant.
Structurat pe 6 nivele , dispune de 7 apartamente de lux si 300 de camere duble, deservite de 2 lifturi si parcare proprie.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif in camera, telefon, televizor led, uscator de par , internet wireless atat in camere cat si in spatiile comune, sistem anti-incendiu , balcon pentru camerele situate la etaj, iar accesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.

Masa
Mic dejun -bufet suedez servit in restaurantul hotelului.Pranz - bufet suedez - bauturi in timpul meselor (sucuri acidulate/neacidulate, ceai, cafea, apa plata/carbogazificata, vin alb/rosu la pahar, bere la draft)
Tarifele includ mic dejun in extrasezon si mic dejun + pranz in sezon
- acces la piscina exterioara incalzita, cu sezlong si prosop (in limita locurilor disponibile)
- parcare in limita locurilor disponibile
- acces la sauna umeda si uscata
- acces la locul de joaca pentru copii


Facilitati copii in camera dubla:

- Copiii de la 0-3 ani beneficiaza de 100% reducere cazare si masa;


- Un copil de la 3-14 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti (fara pat suplimentar) - achita 75 lei/zi cu demipensiune


- Un copil de la 3-14 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti (cu pat suplimentar) - achita 141 lei/zi, cazare cu demipensiune


- Familiile cu 2 copii, ambii mai mari de 3 ani , sau unul dintre copii mai mare de 3 ani , vor achita obligatoriu si pat pliant suplimentar in camera dubla , adica 141 lei /zi, iar pentru al doilea copil se va achita 75 lei/zi, demipensiune.


- Copiii peste 14 ani sunt considerati adulti si vor achita obligatoriu pat suplimentar, 216 lei/zi cazare cu demipensiune (mic dejun si pranz).


Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00
Check-out-ul se face pana in ora 12.00






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.