Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Doina 3 stele este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si 700 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce. Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica Doina) si un Centru de Conferinte modern.
Dotari generale
- Restaurant
- Internet WiFi doar in zonele publice
- Baza de tratament
- Sala de conferinte
- Loc de joaca pentru copii
- Camera pentru persoane cu dizabilitati
- Camera bagaje
- Parcare gratuita in limita locurilor disponibile
Dotari camere
320 camere dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon cu mobilier, baie cu cabina dus, incalzire centrala, mini bar, uscator de par. La parter, sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.
Servicii
Restaurantul cu terasa ( 630 locuri ) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.
Policlinica Doina, cu acces direct din hotel, a fost complet renovata si modernizata in anul 2004, si ofera servicii complete de tratament si recuperare.
Centrul de conferinte este situat in imediata apropiere a hotelului, si este unul dintre cele mai mari si mai bine dotate tehnic centre din zona litoralului. Construit pe o suprafata de 2000 mp, ofera mai multe sali de diferite capacitati (50 - 300 locuri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.