Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Hotelier Spring Holiday- Hotel Blue si hotel Orange


Descriere

Informatii
COMPLEX SPRING HOLIDAY apartine grupului de hoteluri Phoenicia si Majestic. Acesta este situat in statiunea Neptun, este situat este situat in zona verde a statiunii Neptun-Olimp la o distanta de maxim 700 m de plaja, este format din fostele hoteluri Clabucet si Prahova si este complet renovat. Complexul are o capacitate de 550 camere duble si apartamente, modernizate si dotate la standard de 3* plus.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Din sezonul 2021 se va transforma intr-un complex cu doua restaurante, spatii de joaca pentru copii, terase, 3 baruri. Complexul indeplineste toate criteriile pentru a deveni o destinatie de concediu de top.

Servicii masa
Masa: serviciile de masa se servesc la Restaurant-Terasa Spring Time.
Mic dejun (07:30-10:00) - bufet suedez; se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
Demipensiune - mic dejun (07:30-10:00) + pranz sau cina (13:00-15:00) in regim bufet suedez; se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
Pensiune completa - mic dejun (07:30-10:00) + pranz (13:00-15:00) + cina (19:00-21:00) in regim bufet suedez; in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino.
All inclusive light: include mic dejun, pranz, cina, plus pachetul de bauturi: bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, bauturi racoritoare, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu/roze draft, whisky, vodka, lichior).
Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 , 3 si 4 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.
Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30-10:00 - mic dejun, 13:00-15:00 - pranz si 19:00 - 21:00 -cina.
Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
In perioada 09.07.2021 - 29.08.2021, pachetul de masa minim achizitionat trebuie sa fie cazare+mic dejun, pachet minim de 3 nopti.


Dotari camere
Camera dubla matrimoniala/twin BLUE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 16 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, canapea extensibila 134cm*194cm , baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 14 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani;
Camera dubla matrimoniala ORANGE - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 15 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, cu sau fara fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon.
Capacitate maxima: 2 adulti + 1 copil (0 - 14 ani) sau 3 adulti.
Apartament(Junior Suite) in corpul Blue - cuprinde un spatiu de 32 mp, format dintr-un living cu canapea fixa sau extensibila si un dormitor cu pat matrimonial, 1 baie cu dus, balcon deschis si chicineta dotata cu chiuveta, cuptor cu microunde, filtru de cafea, fierbator, frigider, masa de calcat, uscator de par, fier de calcat.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 14 ani) sau 3 adulti si un copil <2 ani

Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- copiii 0 - 1.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
- primul copil 2 - 6.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;- al doilea copil 2-6.99 ani achita supliment de cazare si masa;
- orice copil 7-13.99 ani achita supliment de cazare si masa;
- peste 14 ani sau al 3-lea adult achita supliment de cazare si masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.