Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja, si este deschis tot timpul anului.

Descriere: Hotelul dispune de 81 de locuri de cazare, distribuite astfel: 5 camere single, 33 camere duble si 5 apartamente.

Camere: Toate camerele din cadrul Hotel Albatros Mamaia au in dotare baie proprie, televizor, TV, cablu tv, minibar, aer conditionat, telefon, plasa impotriva insectelor, uscator de par, articole de toaleta, mobila noua, balcon.

Restaurant: Restaurantul ,,Albatros' va ofera o gama variata de sortimente din bucataria romaneasca traditionala sau din cea internaeionala, intr-un cadru placut si relaxant. Salon restaurant - profil clasic, capacitate de 100 de locuri. Dispune de terasa in trepte si de gradina interioara - profil clasic, capacitate de 180 de locuri. Terasa in trepte - profil pizzerie, capacitate de 160 de locuri. Self-service salon - capacitate de 100 locuri.

Facilitati hotel: parcare, wi-fi, trezirea turistilor la cerere aer conditionat.

Servicii gratuite: Wi-fi, informatii turistice, trezirea turistilor la cerere

Servicii cu plata: parcare, fax, spalatorie, calcatorie, curierat, curierat

Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 11 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Pentru pat suplimentar se achita 50 % dintr-un loc.

Animale de companie: Este permis accesul pentru animalele de companie de talie mica (certificatul de sanatate vizat la zi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie