Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL JS SOL DE ALCUDIA:
Cu o vedere foarte frumoasa asupra lacului si muntilor Menor si situat in apropiere de plaja si de centrul comercial plin de viata al statiunii Alcudia, hotelul ofera o atmosfera prietenoasa. in apropiere se gasesc numeroase magazine iar Clubul de golf Aucanada este la 3 km distanta. Hotelul a fost complet renovat in 2016 si reclasificat la 4 stele.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL JS SOL DE ALCUDIA:
Hotelul se afla la 450 de metri fata de plaja, in pitoreasca statiune Port dAlcudia din Mallorca si la 60 km de Aeroportul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel JS Sol de Alcudia are camerele decorate modern, dotate cu: balcon, aer conditionat/incalzire, TV satelit, seif (contra cost), minibar, telefon, baie, Wi-Fi.

Facilitati HOTEL JS SOL DE ALCUDIA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, bar, animatie pentru adulti si copii, parc pentru copii, piscina, receptie 24h, serviciu rent-a-car si rent-a-bike, sala de jocuri cu biliard si ping-pong, Wi-Fi gratuit.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C'an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.jshotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie