Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL FERGUS CLUB EUROPA:
Situat la doar 900 de metri de plaja si cu toate facilitatile pe care ti le poti imagina la indemana, Hotel Fergus Club Europa este un hotel de 4 stele dedicat vacantelor de familie. Hotelul este situat in statiunea Paguera, este un hotel modern, recent renovat si are cea mai selecta atmosfera de familie de pe coasta de vest a insulei Mallorca.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL FERGUS CLUB EUROPA:
Hotelul se afla la 9 minute de mers pe jos fata de plaja si la 30 de minute de mers cu masina fata de aeroportul din Palma.

Plaja:
Plaja cu nisip alb fin este situata la 900 de metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Fergus Club Europa are camere spatioase, dotate cu aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat, seif (contra cost), baie complet echipata, minibar si balcon sau terasa.

Facilitati HOTEL FERGUS CLUB EUROPA:
Hotelul are piscina pentru adulti si piscina pentru copii cu tobogane, 2 baruri cu gustari in zonele de plaja unde sunt sezlonguri si umbrele de soare, restaurant bufet si restaurant italian, sala de sport, animatie si miniclub pentru toate varstele, teren de tenis si de squash, zona cu gazon artificial pentru practicarea mai multor sporturi.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii cu tobogane, miniclub pentru toate varstele, babysitting (contra cost), loc de joaca.

Web: www.fergushotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie