Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofia Hotel


Descriere

Situat intr-o gradina frumoasa, chiar pe plaja din Nikiana, una din cele mai pitoresti zone, hotelul Sofia se afla la numai cateva minute cu masina de orasul Lefkas.Distante imprejurimi
Hotelul este situat la 27 km de aeroportul Aktio/Preveza (PVK) si la 130 km de portul Igoumenitsa.

Facilitati camere
Hotelul ofera camere spatioase – duble, triple si apartamente - complet echipate cu TV - satelit , frigider, AC, chicineta, balcon, baie, uscator de par, seif, internet WI-FI gratuit.

Facilitati
Receptie, camera de zi cu tv, bar si o zona de parcare privata. Gradina din jurul cladirii hotelului ofera combinatii unice de flori si alte plante, este locul ideal pentru relaxare si pentru a va bucura de o ceasca de cafea sau de ceai.

Descriere
Hotelul Sofia este inspirat de stilul traditional al insulelor grecesti si este ideal pentru familiile cu copii, deoarece a fost special amenajat astfel incat sa fie pe placul copiilor. Este situat intr-o zona linistita, unde va puteti relaxa in voie si este ferit de zgomotele oraselor aglomerate. Camerele sale luminoase sunt dotate cu balcoane care ofera privelisti frumoase asupra marii, a muntelui sau a gradinii.

Tip de masa
Mic Dejun.

Categorie
2*

Website
http://www.hotelsofia.gr/

Localizare
Situat intr-o gradina frumoasa, chiar pe plaja din Nikiana, una din cele mai pitoresti zone, hotelul Sofia se afla la numai cateva minute cu masina de orasul Lefkas.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Receptie
Parcare
Lobby
Gradina
Bar