Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Grand


Descriere



Localizare
Situat pe coasta Marii Negre, in orasul Kavarna, Royal Grand Hotel and Spa oferă vedere la mare datorita pozitionarii direct pe plaja.

Facilitati Hotel
Piscina exterioara, centru wellness, sala de fitness, lobby bar, restaurant cu terasă, plajă privată, bar pe plajă, parcare pe strada, internet wireless, teren de joaca pentru copii, serviciu babysitting, inchiriere biciclete, room service, magazin de suveniruri, seif, lift, receptie 24h, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, sala de conferinte. Animalele de companie nu sunt acceptate.SPA: sauna, hamam, jacuzzi, piscina interioara, tratamente spa, salon de cosmetica, masaj.Activitati: darts, volei pe plaja, tenis de masa, biliard, sporturi nautice.

Facilitati camere
Hotelul ofera cazare în camere duble standard (20 mp), camere duble deluxe (22 mp), camere de familie (40 mp) si apartamente cu 1 dormitor (50 mp). Facilitatile unitatilor de cazare cuprind TV cu ecran plat, balcon, baie cu dus, minibar, seif, telefon, aer conditionat, uscator de par si acces la internet wireless. Camerele beneficiaza de izolare fonica si pot avea doua paturi separate sau unul dublu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )