Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Majestic Jupiter este amplasat in partea de nord a statiunii Jupiter, la aproximativ 100 m de plaja.
Descriere: Hotelul este clasificat la categoria 3* (trei stele), dispune de camere doate cu pat matrimonial (140*200 cm) sau twin (90*200 cm). Complexul are 162 de camere duble si 8 apartamente, piscina exterioara, foisor, gradina de vara, restaurant si terasa, sali de conferinte, loc de joaca pentru copii. Pe terasa se organizeaza spectacole de divertisment. Hotelul nu detine plaja inchiriata, insa turistii au acces la plaja publica sau plaja amenajata (cu umbrele si sezlonguri contra cost).

Camere:
- Camera dubla cuprinde spatiu de dormit cu o suprafata de 14 mp (cu pat matrimonial sau paturi twin), baie cu dus, balcon. Capacitate : 2 adulti, 2 adulti + 1 copil (0 pana la 14 ani) sau 2 adulti si 2 copii (0 pana la 14 ani).
- Camera dubla in regim single : cuprinde spatiu de dormit cu o suprafata de 14 mp (cu pat matrimonial/twin), baie cu dus, balcon. Capacitate : 1 adult, 1 adult + 1 copil (0 pana la 14 ani)
Toate camerele sunt dotate cu :pat (twin sau matrimoniala), parchet, minibar, televizor, televiziune prin cablu, aer conditionat, baie cu dus, prosoape .
- Apartamentul cuprinde un dormitor, living, baie si balcon, suprafata totala 32 mp. Capacitate : 2 adulti, 3 adulti + 1 copil (0 pana la 7 ani) sau 2 adulti si 2 copii (0 pana la 14 ani)
Toate apartamentele sunt dotate cu : parchet, minibar, televizor, televiziune prin cablu, aer conditionat, baie cu dus, prosoape, canapea extensibila in living.
Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaj sau parter (twin, matrimoniala), cu vedere la parcare sau piscina, nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care hotelul incearca sa o satisfaca in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Sali de conferinta:
Complexul beneficiaza de 3 sali de conferinta. Capacitatea acestora este de 20, 60, si 80 locuri. Salile de conferinta sunt dotate cu: aer conditionat, conexiune la internet, videoproiector, flipchart, ecran de proiectie.

Restaurant:
- Mic dejun
- Demipensiune (mic dejun + gustare + pranz sau cina).
- All-inclusive (mic dejun + gustare + pranz + gustare + cina).
Alte informatii: persoanele care au un regim alimentar dietetic, vegetarian sau cei care tin post, sunt rugati sa informeze receptia in momentul cazarii.
CONCEPT ALL INCLUSIVE COMPLEX HOTELIER MAJESTIC JUPITER
MASA
08:00 a 10:00 Mic dejun sistem bufet suedez (include diferite tipuri de omleta, branzeturi, mezeluri, legume, dulciuri, racoritoare, ceai, cafea)
11:00 - 12:00 Gustare (produse de patiserie)
13:00 a 15:00 Pranz sistem bufet suedez (include supe, ciorbe, mancare gatita, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)
17:00 a 18:00 Gustare (produse de patiserie)
18:30 a 20:00 Cina sistem bufet suedez (include mancare gatita, gratar, garnituri, salate, legume, fructe, dulciuri)
- Orele de masa pot suferi modificari;
BAUTURI
Buturile non-alcoolice neimbuteliate (ap, racoritoare, ceai, cafea) si alcoolice neimbuteliate (bere draft, vin de mas draft alb sau rosu, lichior, vodc, coniac) pot fi servite nelimitat pentru pachetele cu demipensiune sau all inclusive, la bar, in restaurant sau in locurile special amenajate intre orele:
10:00 a 21:00 pentru pachetele all inclusive
10:00 a 15:00 pentru pachetele cu demipensiune a pranz
17:00 a 21:00 pentru pachetele cu demipensiune a cina
- dup ora 21:00 toate buturile sunt contra-cost.
- toate bauturile racoritoare sau alcoolice imbuteliate sunt contra cost.
DIVERTISMENT
- gradina de vara;
- piscina exterioara;
- terasa si restaurant;
- loc de joaca pentru copii;
- spectacole de divertisment;
- program artistic pe terasa restaurantului.

SERVICII GRATUITE:
- piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele (in limita disponibilitatii).
- accesul la piscina este GRATUIT NUMAI PENTRU TURISTII COMPLEXULUI HOTELIER in intervalul orar 09.00 - 18.00.
- parcare auto (in limita locurilor disponibile). Prestatorul nu percepe taxa pentu parcare, nu retine locuri de parcare pentru turisti si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din masini, deteriorarea acestora in parcare, etc).
- uscatorul de par si fierul de calcat se imprumuta de la receptie (in limita disponibilitatii).
- curatenie in camera
- schimbare lenjerie si prosoape
- internet wireless: in zona receptiei si a piscinei;
- seif pastrare valori la receptie;
- camera bagaje;
- informatii turistice;
- loc de joaca pentru copii;
- birou pentru turisti dotat cu PC si imprimanta, conexiune wifi;
- rezervarea biletelor la spectacole, teatru, alte activitati;
- informatii despre starea vremii;
- trezirea turistilor la ora solicitata;
- transmiterea de mesaje;
- predarea corespondentei turistilor;
- comenzi taxi;
- sah, table, rummy, carti de joc.


Alte info:
- Check-in-ul se face incepand cu ora 18:00, prezentand actul de identitate pentru inregistrare si pentru a se elibera cheia aferenta camerei rezervate, de care turistul este responsabil din acel moment.
- Check-out-ul se face pana la ora 12:00. Predarea cheii se va face numai dupa ce s-a realizat verificarea camerei de catre personalul de serviciu. Pentru pierderea, degradarea sau nepredarea la check-out a cheii de acces se percepe o taxa de 50 lei.
- Solicitarile turistilor de a beneficia de: camere alaturate, la etaj superior sau cu vedere la mare NU se pot confirma pana in momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA GARANTAREA!
- Pentru turistii care beneficiaza de servicii de masa este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in. Serviciile vor fi oferite pentru numarul de adulti si copii declarati in rezervare. Persoanele nedeclarate vor fi incasate la receptie la tariful din ziua respectiva.
- Parcare auto (in limita locurilor disponibile). Prestatorul nu percepe taxa pentu parcare, nu retine locuri de parcare pentru turisti si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute (furtul din masini, deteriorarea acestora in parcare, etc); - Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru furturile din incinta Complexului Hotelier. Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful de la receptie, unde se predau pe baza unui proces verbal de predare-primire.
- Fumatul este strict interzis cu exceptia zonelor exterioare special amenajate.
- In incinta Complexului Hotelier nu este permis accesul cu animale de companie.
- Prestatorul nu percepe taxa pentru internet si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni a semnalului cauzate de furnizorul de internet sau de suprasolicitarea acestuia de catre turisti.
- Se interzice intrarea in spatiile destinate personalului.
- In incina Complexului Hotelier nu se accepta muzica la volum ridicat, fara aprobarea Prestatorului.
- Copiii nu trebuie lasati nesupravegheati.
- Nu este permis nudismul sau orice forma de exhibitionism.
- Nu este permis calcatul pe iarba sau distrugerea de vreun fel a vegetatiei.
- Este obligatorie pastrarea curateniei, utilizand cosurile de gunoi amplasate in Complexul Hotelier.
- Deteriorarea de catre turisti a oricarui obiect din inventar, atrage raspunderea materiala a acestora.
- Pentru orice defectiune din incinta Complexului Hotelier, turistii trebuie sa anunte la receptie cat de repede posibil.
- Se interzice cu desavarsire introducerea in spatiile de cazare a paturilor pliante sau a sezlongurilor provenite din afara Complexului Hotelier. Pentru orice persoana in plus se va achita o taxa suplimentara aferenta unui patsuplimentar + valoarea mesei (in functie de varsta si perioada).
- Se interzice cu desavarsire introducerea in Complexul Hotelier de armament, arme albe sau substante interzise prin lege.
- Se interzice folosirea aparaturii electrocasnice in camerele hotelului (cuptor cu microunde, expresor, filtru de cafea, fierbator etc.)
- Se interzice folosirea prosoapelor si a lenjeriei din camera in alte scopuri (pentru piscina/plaja )
- Se interzice cu desavarsire accesul la restaurant/piscina/terasa cu bauturi si produse alimentare provenite din afara unitatii .
- Din respect pentru natura si mediu, lenjeria se schimba dupa 3 nopti de cazare, acest lucru fiind specificat si in legislatia in vigoare, conform art.21 din Ordinul 65/2013 pentru aprobarea normelor metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice.
- In cazul in care se solicita schimbarea prosoapelor mai des, se percepe o taxa de 15 lei pentru fiecare solicitare, iar pentru mutarea intr-o alta camera si implicit schimbarea completa a lenjeriei, se percepe o taxa de 30 lei.
- Preparatele din restaurant si bar se servesc DOAR in restaurant sau pe terasa acestuia. - Accesul la piscina este gratuit NUMAI PENTRU TURISTII COMPLEXULUI HOTELIER, iar sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.
- Este interzis turistilor accesul la piscina in cazul in care prezinta simptome de boli transmisibile.
- Pentru a folosi piscina este obligatoriu folosirea unui echipament adecvat si a dusurilor inainte de utilizarea acesteia.
- Copiii pot sta la piscina DOAR insotiti de un adult.
- Orice persoana care utilizeaza piscina isi asuma raspunderea pe durata utilizarii acesteia.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona: Parcul de distractii, Teatrul de Vara, Moscheea Esmahan (Mangalia)

Tarifele nu includ taxele locale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie