Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Theoxenia ofera conditii si facilitati deosebite la preturi accesibile tuturor oaspetilor sai, pentru petrecerea unui concediu minunat la malul Marii Egee.

Localizare

Theoxenia este situat la 30 m de plaja, in statiunea Ouranoupolis si la 130 km de Salonic.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de room service, spalatorie, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, minibus, parcare, mini market, inchirieri de masini si motociclete, 4 piscine, bar. Plaja hotelului a primit distinctia Blue Flag pentru cel de-al 4-lea an consecutiv, include umbrelute si sezlonguri si un bar pe plaja.

 

Facilitati camere

Camerele hotelului au vedere la mare, la piscina, la munte sau la peninsula Muntele Athos. Toate camerele sunt spatioase oferind clientilor o sedere foarte placuta si sunt doate cu aer conditionat, radio, TV satelit, telefon, frigider, seif.

Activitati/Divertisment

Toti clientii hotelului se pot bucura de un teren de tenis cu nocturna, pot juca voley, basket si mini soccer, iar pe plaja se pot bucura de multe sporturi de apa precum water skiing, ringo, babana, windsurf, canoe si inchirieri de barci.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Rent-a-car
Loc de joaca pt copii
Bar
Acces internet
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare

Locatie