Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Royal Park este situat in statiunea Elenite, singura statiune cu vedere orientata complet spre sud oferind turistilor o priveliste de neuitat la rasaritul soarelui.Sporturi
Numeroase sporturi nautice pe plaja - windsurf, hidrobiciclete, skijet, etc; calarie in apropiere; aqua park la 100 m; minigolf, teren de tenis.

Facilitati camere
Camerele dispun de aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, terasa, dus/WC. Majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant principal, 3 restaurante a-la-carte, cafenea, lobby bar, snack bar, pool bar, club de noapte, 3 piscine pentru adulti si copii, gradinita, animatie pentru adulti si copii, fitness, biliard, sauna, masaj, hipodrom, spalatorie, seif, sala de conferinte, parcare, sezlonguri si umbrele de soare, servicii medicale 24/24, baby sitting, minimarket, schimb valutar, internet, centru wellness si sport, bai turcesti, jacuzzi, masaj.

Localizare
Hotelul Royal Park este situat in statiunea Elenite, singura statiune cu vedere orientata complet spre sud oferind turistilor o priveliste de neuitat la rasaritul soarelui.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Babysitting

Locatie