Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wyndham Dubai Marina


Descriere

Wyndham Dubai Marina este un hotel de lux, cu vedere impresionantă la Marea Arabiei și la zona Dubai Marina. Stația de metrou și tramvai JLT se află la doar 10 minute de mers pe jos şi oferă legături spre cele mai importante cartiere de afaceri, centre comerciale și puncte de atracție faimoase din Dubai. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate www.wyndhamdubaimarina.com Booking: Foarte bine 8,5 /10

Localizare

Aeroportul Internaţional Dubai este la 30 de minute de mers cu maşina de proprietate. Staţia de metrou şi de tramvai JLT se află la doar 10 minute de mers pe jos de proprietate şi asigură legături cu cele mai importante cartiere de afaceri, mall-uri şi atracţii faimoase din Dubai.

Facilitati Hotel

Proprietatea pune la dispoziţia oaspeţilor 4 localuri rafinate: 2 restaurante, 2 baruri, precum şi o cafenea.
Localul Range oferă preparate la grătar şi include un bar, iar la Essence se poate lua masa pe tot parcursul zilei. Oaspeţii pot savura băuturi răcoritoare la Cafe Azur, care se află în lounge-ul din hol. Se oferă room service disponibil nonstop.

Pentru relaxare, oaspeţii au la dispoziţie un centru spa, o saună şi o baie de aburi. Hotelul include o sală de gimnastică şi o piscină în aer liber. Wyndham Dubai Marina oferă un centru de afaceri, un magazin de cadouri, un punct de schimb valutar şi un birou de concierge.

Facilitati Camere

Toate cele 486 de camere au aer condiţionat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, minibar, birou şi cutie de valori. Băile sunt dotate cu duş, cadă şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.