Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Metropolitan Hotel


Descriere

Descriere: Hotel recomandat oaspetilor care vor sa beneficieze de confort contemporan in centrul orasului.
Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 2,4 km de Mall of the Emirates, plaja Jumeirah este la aproximativ 2,6 km de, iar Burj Khalifa se afla la aproximativ 10 km. Aeroportul international Dubai este situat la aproximativ 20 km.

Dotari camera: Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, Wi-fi gratuit, paturi twin sau matrimoniale, minibar complet aprovizionat, serviciu de telefonie One Touch, aer conditionat, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea. Baie privata, dotata cu dus sau cada, halat de baie si papuci.

Facilitati: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 5 restaurante si baruri cu o gama variata de mancaruri si bauturi.De asemenea oaspetii pot beneficia de piscina de pe acoperis, cu priveliste asupra Downtown Dubai si a golfului Persic. Contra oaspetii pot beneficia de centru spa, sauna, baie de aburi si sala fitness.Parcarea este gratuita pentru oaspetii hotelului in limita disponibilitati.


Web: https://www.metropolitanhoteldubai.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.