Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Madinat Jumeirah - Al Naseem


Descriere

Localizare: Oferind un centru spa si o plaja privata, Jumeirah Al Naseem-Madinat Jumeirah se afla in cartierul Umm Suqeim din Dubai, la mai putin de 2 km de Burj Al Arab si parcul acvatic Wild Wadi.
Descriere: Jumeirah Al Naseem at Madinat Jumeirah este cel mai nou resort de lux din Dubai, deschis in anul 2016 de grupul Jumeirah. Noul complex este format din doua hoteluri grandioase de tip boutique, Jumeirah Al Qasr si Jumeirah Mina ASalam, 29 de case traditionale de vara Jumeirah Dar Al Masyaf, 7 vile Jumeirah Malakiya, un amfiteatru cu 1000 de locuri, centru de divertisment Madinat Arena, club pentru copii Sindbads Kids Club si parc acvatic Wild Wadi Waterpark. In plus, complexul dispune de un centru de fitness si un centru Spa, precum si de un centru comercial Souk Madinat Jumeirah. Acest hotel ofera tuturor oaspetilor sai acces gratuit zilnic la parcul acvatic Wild Wadi si serviciu de transfer gratuit la Mall of the Emirates. Sinbads Kids Club are program zilnic de activitati pentru copii.
Facilitati hotel: Wi-Fi, plaja privata, 5 restaurante si 3 baruri de plaja, miniclub pentru copii, snack bar, club de noapte, cafenea, sala conferinte, 5 piscine, centru SPA cu sauna, baie de aburi si baie turceasca/hamam, centru fitness, coafor.
Dotari camere: 430 de spatii de cazare dotate cu aer conditionat, facilitati pentru ceai si cafea, baie proprie cu dus si cada, uscator de par, halat de baie si papuci, balcoane mobilate, minibar, zona de relaxare cu canapea si fotolii, internet wireless gratuit, telefon, TV LCD program satelit, radio, fier si masa de calcat, ziare gratuite in fiecare dimineata, seif, serviciu zilnic de curatenie. Dimensiuni: Resort Deluxe 51 mp, Resort Superior si Ocean Club Superior 60 mp.
Website: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/madinat-jumeirah/jumeirah-al-naseem/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.