Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Dubai Creek


Descriere

Distinctiv in stil si locatie, acest hotel modern este situat in zona comerciala a Dubai Creek si exceleaza prin frumoasele sale panorame asupra intregului oras Dubai. Construit de celebrul arhitect Carlos Ott, hotelul este aproape de zona tradiitonala a vechiului Dubai, la cateva minute de aeroport, dar si de districtul financiar modern. Te poti bucura de acces facil la principalele atractii ale Dubaiului precum: Dubai Mall si Dubai Fountain.

Descrierea hotelului
Distinctiv in stil si locatie, acest hotel modern este situat in zona comerciala a Dubai Creek si exceleaza prin frumoasele sale panorame asupra intregului oras Dubai. Construit de celebrul arhitect Carlos Ott, hotelul este aproape de zona tradiitonala a vechiului Dubai, la cateva minute de aeroport,  dar si de districtul financiar modern. Te poti bucura de acces facil la principalele atractii ale Dubaiului precum: Dubai Mall si Dubai Fountain.

Localizare
Aeroportul International din Dubai este situat la 10 minute distanta fata de hotel, si aproximativ la 150 km (circa 75 de minute) de condus fata de Aeroportul International din Abu Dhabi.

Facilitatile hotelului
La Hilton Dubai Creek poti alege dintr-o larga paleta de camera cu decor contemporane si facilitati ultra-moderne ce includ acces WiFi si un birou de lucru cu scaun ergonomic. De asemenea, poti sa alegi una dintre frumoase suite ale hotelului sau chiar te poti caza la etajul Executive, unde poti beneficia de o serie de privilegii precum acces la Executive Lounge si transferuri VIP de la si catre aeroport oferite de catre gazde.Pentru relaxare poti sa faci baie in piscina situata pe acoperisul hotelului sau te poti bucura pur si simplu de o bautura fina la oricare dintre barurile hotelului, admirand privelistea ce se deschide in jurul hotelului, catre Marea Arabiei sau spectaculosul Dubai Creek din apropiere.

Facilitatile camerelor
Hotelul ofera oaspetilor sai posibilitatea de a se caza in mai multe tipuri de camere si suite, toate fiind amenajate cu finisate si ornamentatii moderne si de bun gust. Camerele de tip Hilton Guest Room se bucura de un design inovator pe toata suprafata de 30 mp pe care o ocupa. Aici te poti relaxa in zona de living pe unul dintre confortabilele sale fotolii sau poti lucra in liniste la biroul cu scaun ergonomic cu care sunt dotate, bucurandu-te de acces internet WiFi de mare viteza.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )