Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anantara Downtown Dubai Hotel


Descriere

Situat în Dubai, The Oberoi, Dubai este un hotel luxos şi modern, al cărui design emană înălţime, lumină şi spaţiu. The Oberoi oferă vedere neîntreruptă la turnul iconic Burj Khalifa din locaţia excelentă printre hotelurile din EAU, la doar câteva minute de Dubai Mall şi Centrul Financiar Internaţional din Dubai.

Localizare

Centrul Financiar Internaţional din Dubai este la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Internaţional din Dubai se află la 18 km de The Oberoi Dubai. Există parcare cu valet gratuită. Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit la centrul comercial Dubai Mall, în cartierul Business Bay, la Centrul Financiar Internaţional din Dubai şi la complexul Emaar Square.

Facilitati Hotel

Opţiunile de luat masa includ localuri premiate, inclusiv un restaurant deschis pe tot parcursul zilei care serveşte preparate din diverse bucătării ale lumii. În plus, oaspeţii pot încerca restaurantul indian Ananta şi barul din hol, unde se pot relaxa cu o băutură. La un cost suplimentar puteţi accesa centrul spa, care oferă o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. La cerere, se pot organiza şedinţe de yoga.

Facilitati Camere

Cele 252 de camere şi suite spaţioase, luxoase şi elegante transmit o ambianţă caldă şi primitoare. Pardoseala din lemn, ţesăturile bogate, covoarele lucrate manual şi lucrările de artă comandate special accentuează şi mai mult eleganţa camerelor.

Unităţile hotelului The Oberoi, Dubai sunt decorate cu mobilier elegant şi opere de artă contemporană şi au ferestre din podea până în tavan sau balcon. Toate camerele sunt prevăzute cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilităţi de ceai/cafea, cadă şi duş separat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.