Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa dintre Salcii - Uzlina


Descriere

Localizare: Casa dintre Salcii, este localizata in Delta Dunarii, satul Uzlina, pe malul drept al canalului Uzlina.

Descriere: Constructia initiala, o casa de vacanta pentru relaxarea unei familii si a prietenilor iubitori de balta si peste, a devenit in cativa ani o mica pensiune ce doreste sa personalizeze contactul omului cu natura, aducandu-va aproape de spiritul si viata linistita a acestor locuri.
Aspectul traditional al caselor din Delta Dunarii, zugravite in alb- albastru, a fost modelul nostru in decorarea pensiunii. Acoperisul din stuf, realizat cu migala si cu multe eforturi de echipe de mesteri locali, este pentru noi un motiv de mandrie. Contribuim, astfel, la pastrarea unor traditii stravechi, ajutam comunitatea locala, folosim materiale din natura.



Camere: Unitatea este compusa din 26 de locuri de cazare, dispuse in camere cu 2 duble sau triple , dupa cum urmeaza:
- camere duble 10
- camere triple 2
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, Tv, A/c, Internet wireless, terasa.

Sala de mese:
Capacitate - 40 de locuri, la care se adauga 30 de locuri la terasa si foisorul la malul apei. Meniul zilnic cuprinde mancaruri din peste, pregatite dupa retete specifice locului, dar si preparate avand la baza alte produse, stabilite prin intelegerea cu turistii.
Se organizeaza plimbari de agrement/pescuit cu diverse ambarcatiuni.
Modul de
servire a meselor- la masa, meniul pensiunii( nu a la carte)
Pranz- 90 lei/persoan (optional)

Facilitati:

Pensiunea este inconjurata de apa, vegetatie bogata. In curte se afla piscina, gratar, loc de joaca pentru copii, bazin de pescuit, 2 foisoare la malul apei,parcare ambarcatiuni/auto.
De asemenea, pensiunea ofera un living, unde se poate socializa la diferite jocuri de rummy, carti, exista 2 terase, 2 foisoruri pe malul apei, piscina, gratar, bazin de pescuit, parcare proprie la mal, ambarcatiuni pentru excursiile optionale.

Pret transport
Murighiol-Uzlina si retur





80 lei/persoana







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie